lauantai 8. tammikuuta 2011

Upeita bodyideoita

PaaPii Design on yksi lemppareistani noin niinkuin fanitusmielessä. Olen seurannut PaaPiin blogia jo jonkin aikaa, ja on ollut hienoa huomata miten käsityöharrastuksesta on tullut ammatti ja päivätyö. Kun on oikeasti luova ja hyvä siinä mitä tekee, voi pienestä harrastuksesta kasvaa verkkoyhteisön kannustamana vaikka mitä. Vielä en ole itse ostanut kaupasta mitään, mutta tiedän, että ainakin helistimen haluan pojalle hankkia (en vain ole osannut päättää millaisen).

Blogin kautta huomasin tämän Lindexin kilpailun, jossa voi suunnitella vauvan bodyn. Kuukausittain palkintona on peräti 20 € lahjakortti Lindexille... melkoinen vitsi. Kilpailuun osallistumalla luovuttaa tietenkin kaikki oikeutensa suunnittelemaansa kuosiin, joten heikko diili suunnittelijan kannalta. Ymmärrän hyvin ettei yksityisyrittäjää houkuttele osaamisensa lahjoittaminen ilmaiseksi suuryrityksen käyttöön, joten Lindexin valikoimista ei PaaPii-bodeja ainakaan ihan lähiaikoina tule löytymään.

Näitä upeita bodeja jos kuitenkin olisi kaupan, niin ostaisin heti! Mieluummin tietysti muutenkin tukisin suomalaista käsityötä kuin jotain bangladeshilaista massatuotantoa, joten täytyy vain toivoa, että näitä jonain päivänä saisi ostaa vaikka PaaPiin nettikaupasta.

3 kommenttia: