maanantai 17. tammikuuta 2011

Pipo jättiläiskeijulle

Kuva: The Etsy Blog
Tuollainen siitä piti tulla. Pojalle pipo. Ajattelin ettei valkoisena olisi kuitenkaan liian tyttömäinen, vaan kivasti söpö. Koskahan opin edes alkeellisesti arvioimaan, kuinka paljon silmukoita kannattaa luoda, jos lanka on jotain muuta kuin alkuperäisessä ohjeessa? Jossain vaiheessa tajusin, että valtavaan hiippaan mahtuisi varmaan norsunkin pää. FAIL! Koska olen laiska, en viitsinyt purkaa ja aloittaa alusta, vaan kehittelin epäonnistuneesta tekeleestä itselleni kaulaliinahuppuhybridin. Näin:Pahoin pelkään, että tästäkin tekeleestä tulee vain turhaa kaappien täytettä... Toisaalta, jos hupunkin vetäisi oikein syvälle pähän, niin ehkä nuo valtaisat silmäpussit eivät niin säikäyttäisi.

Edit: Jos joku nyt kuitenkin innostui, niin huppuosan ohje siis Etsyssä, kaulaliinaosat neulottu 34s (2o 2n) oman maun mittaisiksi ja  ommeltu hupun etureunaan molemmille puolille. Hapsuja päihin ja tupsu huppuun myös oman maun mukaan, vinkkejä esim. Käspaikasta. Lanka Novita Softy, puikot 3,5.

3 kommenttia:

  1. Mut siis täähän on ihana! Mua alkaa oma villasukkatehdas jo välillä vähän uuvuttaa, pitäis ehkä kutoa jotain itselle välillä kun noista töistä ei jää todisteita.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllä mä tota yritän ainakin kokeilla käytössä, katsotaan alkaako miellyttää enemmän vai pitääkö lahjoittaa eteenpääin. Ehkä meidän pitäs perustaa ompelukerho :)

    VastaaPoista