maanantai 24. tammikuuta 2011

Pump up the jam!

Olin viimeisille raskausviikoille asti aktiiviliikkuja. Nyt olen sohvaperuna. Tai noh, eihän tässä kukaan mitään makoilla ehdi, mutta kyllä on kunnon hikiliikunta jäänyt hyvin vähiin pojan syntymän jälkeen. Kukaanhan ei kiellä jumppaamasta kotona, mutta tunnen itseni sen verran hyvin, että turha kuvitella. Tarvitsen ohjattua liikuntaa tai vähintään kirittävän lenkkikaverin, jotta saan itsestäni mitään irti. Ja vihaan juoksemista!

Tämäniltainen urotyöni (Motivuksen BodyPump-tunti) todisti sen, että kaikki synnytyksen jälkeen pudonneet 10 kiloa ovat lähteneet lihaksista, ja jäljelle on jäänyt vain laiskaa läskiä. Nöyryyttävää huomata, miten kaikki voima ja kestävyys on kadonnut jonnekin.

Mutta aion nyt ryhdistäytyä! Motivuksen kortilla on vielä yhdeksän kertaa jäljellä, ja lisäksi ostin tänään kymmenen kerran treenikortin Hakaniemessä sijaitsevaan uuteen HappySoul-ryhmäliikuntastudioon. Heillä on kolmena aamuna viikossa äiti-vauvajoogaa tai babyjumppaa vanhemman kanssa, ja mikä vielä parempaa: ilmainen lastenhoito iltajumppien aikaan! Jos en tuolla tarjonnalla saa itseäni liikkeelle kevään aikana, niin en sitten millään!

Vielä kun pääsisi takaisin mukaan sen kaikkein vanhimman harrastuksen eli Hontai Yoshin Ryu jujutsun pariin, niin olisin tyytyväinen. Jutsutreenit vaan sattuvat aina juuri pienen pojan nukkumaanmenoaikaan, joten ne ovat minulta edelleen saavuttamattomissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti