maanantai 13. joulukuuta 2010

Joutsen

Ei tullutkaan Tripp Trappia, tuli Svan! Ruotsalainen design voitti tällä kertaa norjalaisen, vaikka olin jo pitkään ollut "varma" siitä, että tuo Stokken klassikkotuoli meillekin ostetaan. Onneksi kuitenkin selvittelin vielä vähän muitakin vaihtoehtoja nyt, kun syöttötuolin osto alkoi olla ajankohtaista. Svanin idea on samantapainen kuin Tripp Trappissakin - säädettävä tuoli kasvaa lapsen mukana. Svanin puoleen kallistuttiin loppujen lopuksi lähinnä tarjottimen ja paremman oloisten pehmusteiden takia. Ja on se vaan hieno ja hyvä, vaikka kuvissa näyttikin vähän ufolta ja ulkonäkö hieman etukäteen mietitytti!
Nuoren herran hiuksisto muuttuu päivä päivältä tyylikkäämmäksi! Tällä hetkellä mallia voisi kuvailla ehkä epämääräiseksi keesiksi.

2 kommenttia:

  1. Hei siistii kewlii Heta, uusi blogi - onnea! :) Munkin nolo blogi tuolla listattuna tuollalaillanoin, milloinkohan oon viimeksi päivittänyt? Nyt hävettää! :)

    VastaaPoista
  2. Haha, ei sun blogi oo nolo!

    Mä mietin että kehtaako tästä kenellekään edes kertoa, kun musta TÄMÄ on niin noloa. Samanlaisia blogeja on tsiljoona ja suurin osa niistä omaperäisempiä ja kauniimpia ja parempia ideoita täynnä jne. jne.

    Mutta turha itsekritiikki hiiteen - tämmöstä kevyttä hömpötystä ja terapiapuuhasteluahan tää vaan on! :)

    VastaaPoista