lauantai 19. maaliskuuta 2011

Peppuneroutta


Jee me kestoillaan taas! Yritin viime kesänä vastasyntyneen kanssa, mutta voimat eivät jotenkin riittäneet 2009 äitiyspakkauksen ImseVimsejen kanssa säätämiseen ja muutenkin koko homma tuntui kovin vaikealta. Olin itselleni armollinen ja siirryin kertakäyttövaippoihin, mutta lupasin yrittää myöhemmin uudelleen.

Tunsinkin itseni heti piirun verran paremmaksi äidiksi ja ihmiseksi, kun posti kantoi pari päivää sitten kotiin paketillisen bumGenius 4.0 -kestovaippoja (Chelsea Perryn Tiny Socialite Collection).

Olin kuullut bumGeniuksista kehuja, ja ne vaikuttivat sopivilta lyhyeen mutta ehdottomaan vaatimuslistaani: tarrakiinnitys, mahdollisimman helppo systeemi (= AIO-vaippa) ja käy koko lopun vaippaiän. Yritin olla muka fiksu ja säästäväinen, ja etsiä netistä halvimman vaihtoehdon. Jenkkiläinen Thanks Mama -verkkokauppa tarjosikin kätevästi tuota viiden kappaleen pakettia tarjoushintaan ($76,99 + postikulut). "Jumankekka kun on halpaa verrattuna Suomeen", ajattelin, ja laitoin tilauksen tulemaan... Jonkin ajan päästä tipahtikin postiluukusta saapumisilmoitus. Ja kehotus noutaa paketti tullista - OLIN UNOHTANUT PERHANAN ALVIT JA TULLIMAKSUN EU:n ulkopuolelta tilatessa. Fail. En tainnut säästää juuri penniäkään, mutta pääasia että sain vaipat kuitenkin kotiin.
BumGeniukset ovat parin päivän käytössä vakuuttaneet laadullaan. Imuteho on tosi hyvä ja vaipat pysyvät myös hyvin pintakuivina. Tarrat ovat napakat ja muutenkin koko paketti on tuntunut istuvan pojalle hyvin.

Mutta kun meikäläisen tekemisistä on kyse, niin ainahan joku pitää olla vialla. Tällä kerta ikävä yllätys oli vaippojen oletettua pienempi koko. BumGenius 4.0 -vaippoja mainostetaan yhden koon vaippoina, joiden pitäisi sopia 3,5 kilosta ylöspäin aina 16 kiloon asti. Vaipan etuosassa on nepparisysteemi, jolla kokoa voi säätää (S, M ja L). Oletin, että meidän 7.5 kk ja yli 9 kg painava poika käyttäisi nyt kokoa M, mutta ikävä kyllä käytöön tuli heti se suurin mahdollinen säätö.

Täyskestoilijaksi musta ei ainakaan vielä ole. Kertsit on pikkumiehen pöksyissä kotoa poistuttaessa ja yöaikaan. Olen kuitenkin tosi tyytyväinen kotosalla kestoiluun ja yritän etsiskellä vielä parempia vaihtoja muilta vaippavalmistajilta (omiin pikku kätösiin en tässä asiassa luota, parempi jättää tämmöset ompeluhommat niille jotka osaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti