tiistai 8. helmikuuta 2011

Ostetaan: Kunnon kirjahylly

Hieman edelliseen postaukseen liittyen, olkkarin kalustus pitäisi laittaa uusiksi ja minusta tuntuu, että kaiken pohjaksi pitäisi ottaa kunnon kirjahylly. Nykyinen porrasmallinen hyllystö on kasattu muutamasta erikorkuisesta Ikean mustanruskeasta Bestå-hyllystä, eikä se enää oikein miellytä silmää tai täytä muuttuneita säilytystarpeitakaan. Samaa sarjaa on myös TV-taso, joka sekin saisi mennä vaihtoon.Tilalle haluaisin jotain laadukasta, kestävää, yksinkertaista ja klassista. Olen nyt kovasti kallistumassa ihan perus-Lundiaan. Yritin kerjätä äidiltä niitä kolmea avohyllyä, jotka ovat olleet jo minun lapsuudenkodissani ja jotka olisivat kivasti ajan patinoimia, mutta ei herunut. Niille on kuulemma käyttöä ihan siellä missä ovat. Höh. Nyt olen vilkuillut mitä Huuto.netissä olisi tarjolla. Samalla olen laskeskellut mitä ihan uusi tulisi maksamaan (tonnin paikkeilla), enkä osaa päättää - uutta vai käytettyä? Kumpi olisi kivempi?

Haaveilen siis avonaisista hyllyistä, vaikka en oikein ole vielä keksinyt, miten saisin pidettyä hyllyt riittävän siisteinä. Helposti kun siinä käy näin:Hyllyjä täynnä epämääräistä sälää, yök. Mikä ihmeen TOP-sanakirja?!? En ole tainnut tarvita lähes kymmeneen vuoteen, miksi se on nyt paraatipaikalla meidän olohuoneesssa? En ihan oikeasti tiedä. Siinä ei paljoa auta, vaikka seasta löytyisi sellaisiakin helmiä kuin puolitoista vuotta sitten New Yorkin reissulla ostettu Annie Leibovitz At Work, joka saisi hyvinkin olla käden ulottuvilla aina.

2 kommenttia:

  1. Oo, Annie! Olen lykännyt tuon kirjan hankintaa aivan liian kauan.

    Lundia rokkaa, kulkevat mukana ja mukautuvat kivasti tilaan ja tarpeeseen – harmittaa aivan perhanasti, että jouduin luopumaan yhdessä vaiheessa omistani.

    VastaaPoista
  2. Kirja on loistava, mutta en ole silti saanut luettua sitä vieläkään kokonaan, paloja sieltä täältä. Ehkä siksi kun se hautautuu tuonn hyllyyn kaiken sälän alle, prkl!

    VastaaPoista