tiistai 8. helmikuuta 2011

Lukutoukkia


Sain vihdoin luettua äidiltä saamani perinteisen joululahjakirjan. Tänä vuonna tuli Riikka Pulkkisen Totta. En ollut lukenut Pulkkisen esikoisromaania, joten en tiennyt mitä odottaa. Upea kirja, vaikka minusta onkin näköjään jossain vaiheessa tullut niin herkkis, että itkua joutui pidättelemään lähes joka sivulla. Suosittelen. Jokaiselle joka on joskus rakastanut, pettänyt, luottanut, tullut petetyksi, menettänyt läheisen ihmisen... (Katso myös Riikka Pulkkinen YLEn Aamun kirjassa.)

 
Seuraavaksi käyn toisen Finlandia-ehdokkaan, vielä pidempään lukemista odottaneen romaanin kimppuun. Sarasvatin hiekkaa löytyy myös aiemmin blogaamaltani Keskisuomalaisen kirjalistalta, joten ennen hengenlähtöä luettavien kirjojen lista pienenee ainakin yhdellä. Jos klassikokirjat ja muiden lukukokemukset kiinnostavat, niin kannattaa muuten tutustua Raisan Kirjaurakkaan! Olen hieman kade hänen reippaudestaan, mutta kyllä täältä perästä tullaan, joskaan ei ihan samaa tahtia :)

Poikakin on vihdoin innostunut kirjoista... omalla tavallaan. Lukea ei oikein malteta, mutta kirjoja on kiva järjestellä ja vähän järsiä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti