keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Raksalla

Joskus kaukana menneisyydessä pohdittiin, pitäisikö ostaa vaiko eikö. Nyt muuttoon on aikaa muutama kuukausi, ja tänään pääsimme ensimmäistä kertaa käymään tulevassa kodissamme. Varsin sympaattinen oli se raksamies, joka kaivoi vaihtovaatteet tulevan lastenhuoneemme vaatekaapista ja vähän nolona vaihtoi housuja samalla pahoitellen, ettei ollut ehtinyt vielä lopetella työpäiväänsä.

Kaikki oli periaatteessa niin kuin pitikin, mutta jotenkin asunto tuntui ahtaammalta kuin nykyinen kämppämme, vaikka neliöitä pitäisi olla saman verran. Jopa pikkaisen enemmänkin. Olisiko se seinä keittiön ja olohuoneen välistä pitänyt sittenkin jättää rakentamatta? Nyt se kuitenkin on siinä ja sen kanssa on elettävä. Palapelin pyörittely on jo alkanut: Mihin sohva, entä keittiön pöytä ja kirjahyllyt? Pitäisikö turvautua ammattilaisen apuun? Ja jos, niin kenen ja mitä se maksaa? Myös vinkkejä helppokäyttöisistä sisustussuunnitteluohjelmistoista otetaan vastaan.

Keittiö

Olohuone eteisestä päin kuvattuna

Kylppäri ja eteisen kaappeja

Makuuhuone (todnäk lasten) ja raksamiehen popot

Makuuhuone

Makkarin kaapit, taustalla näkyy keittiö


2 kommenttia:

  1. Tarjoan ultimaattisena sisustussuunnitteluniksinä galleriakiskojen asentamista kaikille isoille (ja pienemmillekin) seinille.

    Silloin teidän (tai kenenkään muunkaan) ei tarvitse enää koskaan porata yhdellekään taululle/peilille/tms. erillistä reikää.

    Voit sitten huoletta pyöritellä huonekauluja ja taulujen paikka/korkeus vaihtuu hetkenkin mielijohteesta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Itseasiassa nuo kiskot on olleet mielessäkin, en vaan ole ehtinyt perehtyä yhtään tarkemmin. Meidän laiskuuden huomioon ottaen se voisi myös taata, että hankitut uudet taulut joskus päätyisivät jopa seinille eikä vaatekomeroon...

    VastaaPoista